September 2013

28.9.2013

28. september 2013 at 8:20 | Shizue Asahi |  Shizue's
Konnichiwa minna! Ako sa máte?
Na začiatok sa chcem veľmi ospravedlniť, že aj ten maličký kúsok času,ktorý som sa rozhodla venovať blogu sa v blízkej minulosti nenaplnil. A kto si myslel, že sa idem zase vyhovárať, mal pravdu! :D Ale vážne. Múdry-premúdry prevádzkovateľ siete (btw ani on sám nevie ako) jednoducho odpojil celú našu vetvu. Teda štvrťku okolitého územia od mesta. A ešte sa s nami hádal, že chyba je u nás. Lol. No konečne sa im to uráčilo po dvoch týždňoch spraviť. Umieram radosťou!
Čo sa týka školy, už máme povinne v triede všetky osoby náchylnejšie na chlad deky. Áno deky. Lebo u nás v triede je zima. A tak sa nám na oknách tvorí námraza. Aj keď vonku nemrzne. A na vnútornej strane. Fuck yeah. Fucking hell yeah. Aaaaaaaa!
Pomaly, štvrtým októbrom mi začína posledný semester birmovky. Takže piatky budú trošku uponáhľané, ale zvládla som to doteraz, tak zvádnem aj potom :). Víkendy budú závisieť od toho či budem doma alebo nie. Však to poznáte. Kým sme maldí, treba žiť. Heheh. A potom celú nedeľu dospávať -.-.
Na teraz sa lúčim, cez víkend by sa tu malo niečo poobjavovať, zatiaľ sa majte.

G-DRAGON -삐딱하게 (CROOKED)

13. september 2013 at 16:32 | Shizue Asahi |  Big Bang
Po dlhej dobe pridávam (konečne) aj hudbu od Big Bangu, konkrétne nedávnu novinku z dielne G-Dragona. Určite tento perfektný song už všetci poznáte, ale mne to nedalo, jednoducho to tu musím mať! :D O tom, aký je v klipe G-D dokonalý, snáď netreba písať ;).

Tokio-Kultúra

8. september 2013 at 8:41 | Shizue Asahi |  Tokyo
Kultúra Tokia

Tokio-História

7. september 2013 at 16:10 | Shizue Asahi |  Tokyo
História Tokia

Tokio-Základné údaje

7. september 2013 at 9:04 | Shizue Asahi |  Tokyo
Tokio (jap. 東京 - Tókjó, ang. Tokyo) je hlavné a najväčšie mesto Japonska. Je jednou zo 47 prefektúr Japonska.

Japonská kuchyňa-Úvod

6. september 2013 at 20:12 | Shizue Asahi |  Japanese kitchen
Jedlo musí byť pôžitkom ešte predtým, než ho človek ochutná. Každý chod si vyžaduje svoj spôsob servírovania. Farba jedla a jeho tvar musí ladiť s farbou a tvarom keramiky, na ktorej je podávané. Klasicky je preto slávnostný obed alebo večera podávané na množstve menších keramických misiek, pričom na niektorej z nich môže byť len malý kúsok nakladanej zeleniny.

Rozpis na šk.rok 2013/2014

4. september 2013 at 13:22 | Shizue Asahi |  News
Konnichiwa minna! Prajem všetkým oneskorený veselý štart do nového školského roku! :)