Super Junior

15. october 2012 at 16:16 | Shizue Asahi
Základné informácie o kapele:
Super Junior(tiež aj SuJu, SJ) je chlapčenská popová skupina zo Seoulu, Južná Korea. Patrí spoločnosti SM Entertainment. Táto skupina má 13 člennov.

Hudobný žáner:
Pap/rock,rap,punk-fashion,...Časté menenie štýlu

Členovia:

(Stručná)Diskografia:
ALBUMY:
*2005:Super Junior05 (TWINS)
*2007:Don't Don
*2009:Sorry, Sorry
*2010:Bonamana
*2011:Mr. Simple
*2012:Sexy, Free & Single

 

Be the first one to judge this article.

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement