Big Bang

15. october 2012 at 16:32 | Shizue Asahi
Základné informácie o kapele:
Big Bang je juhokórejská chlapčenská skupina vystupujúca pod YG Entertainment. Vznikla v roku 2006 a stala sa jednou z najúspešnejších ázijských skupín vo svete.

Hudobný žáner:
Hip-hop,R&B,Trot,Pop,Electro-pop...
Členovia:

(Stručná)Diskografia:
ALBUMY-Kórejské
Since 2007 (2006)
Remember (2008)

ALBUMY-Japonské
Number 1 (2008)
Big Bang (2009)
Big Bang 2 (2011)
Alive (2012)

ALBUMY-Sólové
*Taeyang*
Hot (2008)
Solar (2010)
*G-Dragon*
Heartbreaker (2009)
GD & TOP (2010)
One Of A Kind (2012)
*T.O.P*
GD & TOP (2010)
*Seungri*
VVIP(2011)

 

Be the first one to judge this article.

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement